خوب عرض کنم . عدد مولتی روی 2.66 بگذارید . اگر استیبل نبود یک لول دیگه روی ولتاژ اضافه کنیدنقل قول:
Printable View
خوب عرض کنم . عدد مولتی روی 2.66 بگذارید . اگر استیبل نبود یک لول دیگه روی ولتاژ اضافه کنیدنقل قول:
ببخشید منظور از استیبل چیه؟نقل قول:
استیبل پایدار بودن
الان DRam Freq 268 شد بازم تغییر بدم ؟ از کجا بدونم پایداره یا بهتر شده؟نقل قول:
مولتی 3 و 3.33 هم تست کنید . روی 3.33 پایدار بود ست کنید .
برای پایداری هم بهتون میگم چیکار کنید .
روی 3.33 هم پایدار بود فقط به ولتاژ دست نزدما...این ولتاژ رو واسه چی تغییر میدم این سوال هم جواب بدید خیلی ممنون میشمنقل قول:
این ولتاژ خیلی کم . فقط جهت استیبل کردن . هیچ مشکلی پیش نمیاره. حالا با این برنامه هم تست کامل بگیریدنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر...نرم افزارا هم تست رو خوب جواد دادن...در آخر من به این نتیجه ها رسیدمنقل قول:
multi=3.33 overvolt=0.1 سیستم به خوبی کار کرد
multi=4 over volt=0.1 وارد ویندوز شد یه چند ثانیه بعد خود به خود ریستارت شد (استیبل نبود)
multi=4 over volt=0.2 تو لوگوی استارتینگ ویندوز موند(بازم استیبل نبود)
الان تو قسمت تنظیمات برای اینکه رو mult=4 قرار بگیره به نظر شما فرکانس سی پی یو تاثیری نداره؟اونجا وقتی cpu host freq رو enable می کنم می نویسه min=100 max=700 خودش در حالت auto رو 200 قرار داده به نظر شما اینم تغییر بدم؟
مدل سی پی یو هم intel pentium 4 651 فرکانس 3.4ghz
فعلا روی 3.33 ست کنید . من مادربردی مثل شما دستم اومد تست میکنم . روی 0.3 و 0.4 هم تست کنید . هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
راستی در تاپیک ثبت تجربه گیگابایت هم لطفا نظرتون رو نسبت به پشتیبانی آواژنگ اعلام کنید .
:11():
در پاین این لینک هم نگاهی بندازید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]